Poggio delle Regine Sangiovese

Annonselenke

Vi ser på en nyhet fra Umbria i dag: Poggio delle Regine Sangiovese!

Castello delle Regine dekker et område på 400 hektar og ligger mellom landsbyene Narni og Amelia i Umbria-regionen. Her produseres den fineste extra virgin olivenolje fra deres 8000 oliventrær. Eiendommen inkluderer en stilig House & Country Residence med førsteklasses restauranter. På gården avles det  fe av utvalgte Chianina rase (Dop) og tradisjonelle umbriske griser.
Dette gjør Castello delle Regine en unik eiendom med solide røtter i regionen og en naturlig landbruksbakgrunn. Vinene reflekterer en dyp relasjon til regionen hvor fortreffelighet er et nøkkelord.
På Castello delle Regine Houses & Country Resort møter man et vakkert syn med den fascinerende kuperte landskapet.
I et slikt unikt miljø er det praktisk talt uunngåelig å tilrettelegge for vinentusiaster, naturelskere eller bare besøkende som ønsker å nyte freden for et par dager. Grunnleggeren hadde nettopp dette i tankene når han opprettet en luksuriøs feriegård på sin eiendom. Stemningen er i perfekt umbriske stil; valg av materialer og møbler, alt i harmoni med omgivelsene.
På eiendommen vil du finne ulike tjenester, for eksempel tre svømmebasseng, tennisbane, sykkelfasiliteter og en stilig restaurant som tilbyr en rekke spesialiteter til lunsj og middag, tilberedt hovedsakelig med ingredienser som er produsert på gården; kjøtt, grønnsaker, olje og grappa, samt egne viner. Med andre ord, et enestående sted i kort avstand fra Roma. Her har man mulighet til å besøke de vakreste stedene i Umbria med  en rekke byer og steder av historisk interesse.


Vingården produserer viner laget nesten bare av Sangiovese og Merlot druer for rødviner og Chardonnay og Grechetto druer for de hvite. De har 80 hektar vinmark og det forvaltes med stor respekt for miljøet og det samme gjelder for andre oppdyrkninger. Filosofien er «beste vin fra beste land».  Hver trinn i prosessen kontrolleres og det anvendes naturlige teknikker samt kugjødsel. De benytter ingen plantevernmidler og har svært lav bruk av sulfitt. Den første årgangen deres var i 2000.

Vinen inneholder 85% Sangiovese og 25% Merlot, 13% alkohol.

Vinen har en klassisk nese med mørke bær, rød frukt, kirsebær, lett krydderpreg og jordsmonn. Fruktig smak, tørr med en lett struktur og syre, ganske lang og jordsmonnpreget utgang. Et fint valg til høstens mat!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..