Viner til høstturen.

Annonselenke

Flere og flere viner kommer i papp og PET, perfekt når du skal ta de med deg på tur!

Riesling to go ble jeg imponert over i fjor, og årets utgave var heller ikke dum! Dette var Norges første vin på aluminiumsboks med pantemerking i fulldistribusjon via Vinmonopolet. Innholdet i boksen er som navnet tilsier Riesling med druer fra flotte Rheinhessen. Det er en ung og saftig Riesling med preg av sitrus og eple med hint av blomst og steinfrukt. Super vin på boks!

Pierre Chavin er en fransk vinprodusent og vinhandler, det er to stykker som står bak firmaet, nemlig Mathilde Boulachin og Fabien Gross. Den ene mester blender og vinifikasjonsekspert, den andre spesialist på markedsføring i vinbransjen. De begynte firmaet på scratch og med sin dype lidenskap har de oppnådd suksess i over 50 land. De har en imponerende stor vinlinje med alt fra kosher vin til meget eksklusive viner og til organiske og miljøvennlige viner på PET-flaske og BiB`er.
Pierre Chavin Rosé 2020 har følgende druer: Syrah 50% og Grenache 50%, 12.5% alkohol og 3.5 gram sukker. Den er frisk og fruktig på nesen med et fint bærpreg, rød frukt, litt florale toner og hint av urter. Den er bløt og fruktig i munnen, saftig men litt enkel, tørr og fin utgang. En helt grei vin på PET, jeg tar gjerne med meg denne på tur. God til grønnsaker og lyst kjøtt.

Prämie Grüner Veltliner 2020 har blitt populær i sommer, av god grunn! Den er frisk og fruktig på nesen, grønne og gule frukter, sitrus og urter. På smak er den saftig og fruktig, god syre, lett krydder i en rund utgang. Fine overall vin. Vi begynner virkelig å se kvalitet på PET nå altså!
Palmer Organic Grüner Veltliner 2020: Fruktig med grønne epler, sitrus og hvit steinfrukt. Den er fruktig også på smak, følger nesen med en lett utgang. En litt enkel men grei vin, versatil til salat og grønnsaker.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..