To fine fra Italia.

Annonselenke

To flotte viner fra Veneto i dag!

Vinprodusentene Alessandro og Paolo har drevet Vin & Organic Products i over 30 år. Vin & Organic Products produserer viner fra økologiske vinmarker i Valpolicella. Alessandro og Paolo har vært pionerer innen økologisk vinmaking i Veneto-regionen siden de startet på 80-tallet, og var de første til å introdusere økologisk landbruk i Veneto-regionen. De hadde stor tro på at å dyrke økologisk var den eneste fremtidsrettede måten til å best mulig bevare jorden og oppnå høyest mulig kvalitet i vinene. I tillegg, for å redusere karbonfotavtrykket, så kommer denne vinen i en miljøsmart glassflaske, som betyr at vekten på flasken er på under 420 gram.
Lanza Valpolicella Classico 2020 er den eneste økologiske Valpolicella Classico som er tilgjengelig på Vinmonopolet i basisutvalget. Druene kommer fra vinmarker i åssidene nord for Verona, og vinen er laget av de tradisjonelle druene Corvina (65%), Rondinella (30%) og Molinara (5%).
Innbydende nese med røde og mørke bær, kirsebær, florale hint og jordsmonn. Den er fruktig med lett moden frukt, tørr og god syre, sitter godt. En saftig og klassisk Valpo, godt kjøp.

Monte del Frà er en 85 hektar stor vingård i Venetoregionen i Italia. Det var familien Bonomo, under lederskap av 25 år gamle Massimo Bonomo, som etablerte den i 1958 og i dag regnes de som en av de beste produsentene i området. De var de første i regionen som gikk over fra den tradisjonelle 1,6 meter høye ”cordon vines” til lavere ”single guyot” system og har generelt vært fremtidstenkende og innovative hele veien. Vinmarken ligger i Custoza-området i Veneto, og består av gamle vinstokker og et unikt jordsmonn. Druene er Garganega 40%, Cortese 20%, Trebbiano 20%, Tocai Friulano 5%, Incrocio Manzoni 15%, ganske spenstige druer. 13% alkohol og 5 gram sukker per liter.

Monte del Frá Cà del Magro Custoza Superiore 2019: Vinen har en innbydende nese med delikat gul frukt, sitrus, florale toner og et lett preg av jordsmonn. Den er bløt, har komplekse kryddertoner, god syre, fyldig og en lang og balansert utgang. Meget god og absolutt et godt kjøp.

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..