To deilige rødviner fra Piemonte.

Annonselenke

Hvorav den ene en nyhet!

Familien Rosso har drevet med vin i over 100 år i Barolo-kommunen og de lager kun røde viner. På 1980-tallet restaurerte Giovanni Rosso vinmarkene sine for å få enda bedre druer, sønnen Davide som vokste opp med farens dedikasjon til yrket utdannet seg selv til ønolog og hadde en del praksislære i Frankrike.
I 2001, når Davide var 27 år, tok han over ansvaret for vinifikasjonen på vingården til faren, mottoet hans er «Vin bør være en perfekt kopi av sitt terroir».

Giovanni Rosso Piemonte Barbera: Vinen har en frisk og fruktig nese, røde og mørke bær, kirsebær, krydder og urter. Den er fruktig med god fylde, fin syre, tørr og lett strukturert utgang. Fint balansert BiB, godt kjøp.
Giovanni Rosso Barolo Serralunga 2016 er rimelig ny på Vinmonopolet. Den har en deilig og innbydende nese med røde og mørke bær, bringebær, florale toner, teblader, skogbunn, jordsmonn og fat. Den er kompleks på smak, fruktig, god syre og fine tanniner, lang ettersmak. Kan godt drikkes nå med lufting, men har mange års potensiale i kjelleren!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..