To nye vermouth!

Annonselenke

Fra Beccaris (les om gin`en deres her) har det nå kommet to nye vermouth; Rubens Vermouth Rosso og Helvus Vermouth Bianco!

Beccaris Distilleria er et familiedrevet destilleri i Piemonte, dette er deres første gin, men de har lang erfaring med grappa, likører, brandy, smaksatt sprit, vermut, hermetisert frukt og naturlig kosmetikk! Firmaet ble etablert i 1951 av Elio Beccaris og det er den samme produsenten jeg anbefalte denne grappaen til påske!

Helvus Vermouth Bianco: Aromatisk nese med et krydret hvitvinspreg, florale toner og urter. På smak er den fyldig, følger nesen med et krydret preg, rund og smakfull, sitter godt og lenge. Godt balansert mellom det søte og bitre, godt integrerte 18%. Denne er ypperlig alene med en isbit, men også i klassiske drinker med vermouth. Hva med tonic for en cocktail med lav ABV?

Rubens Vermouth Rosso: Fatpreget og innbydende nese, tørket frukt, røde frukter, krydder og moden sitrus. På smak er den frisk og godt balansert, fin sødme og syre, krydret, lang ettersmak. En deilig vermouth alene og i cocktails!

Velg en kvalitetsvermouth neste gang, disse var utrolig flotte!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..