3 burgundere til i høst!

Annonselenke

I dag ser vi på disse 3 burgunderne, alle tre fine til lettere høstmat!

Den første vinen kommer fra Domaine Bellene, drevet av Nicolas Potel. I tillegg til å ha egne vinmarker under navnet Domaine Bellene kjøper han også inn druer og lager viner under navnet Maison Roche de Bellene, disse er fra noen av Burgunds beste vinmarker og kommer i små kvanta.

Roche De Bellene Bourgogne Chard. 2018: Druene kommer fra 50-70 år gamle vinstokker, 13% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Modne gule epler, sitrus, lett mineralsk preg, hint av fat. Rund og balansert på smak, fin syre, lett struktur, god utgang. Behagelig og fin vin.

Nicolas Rossignol Bourgogne Rouge er en Pinot Noir fra Burgund, 13% alkohol. Den har delikate røde bær på nesen, lett krydder, jordsmonn og hint av mineraler. Den er fruktig med god syre, saftig, en fin fylde og en lang ettersmak. En fruktig og saftig vin som sitter godt, godt kjøp!
Chanson Réserve du Bastion Bourgogne Pinot Noir 2019 er også en rød burdund, denne 100 kr billigere enn den over, også 13% alkohol. Saftige røde og mørke bær på nesen, florale hint, krydder og jordsmonn. På smak er den saftig, tørr, fin fylde og syre, sitter godt. En frisk og fruktig Pinot til en god pris, meget matvennlig struktur!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..