Tre flotte Cava!

Annonselenke

I dag skal vi se på tre flotte Cava, jeg har allerede begynt å tenke julefest og nyttår…! Dette er tre Cava av meget god kvalitet og som absolutt kan anbefales, alle tre er tørre (3.5-4 gram) sukker per liter og meget matvennlige! Trenger du mer musserende inspirasjon bør du få med deg juleutgaven av Vin&Brennevin, der skal vi se på mange forskjellige!

Ca N’Estella er et familiedrevet vinhuset i Vidal, Catalonia og ble etablert av Delfí Rabetllat. Han hadde vært involvert i vinproduseringen på gården en tid før han bestemte seg for å kjøpe den i 1964. I1992 tok datteren Mercè over vingården sammen med mannen Jaume Vidal, og i dag er det 3. generasjon som har tatt over skuta. De har hatt en god økning på produksjon fra 100.000 til 300.000 flasker produsert på 10 år og har fått meget gode skussmål rundt om i Europa.

Bod. Ca N’Estella Rabellat i Vidal Cava Brut Rosado (60% Garnacha/40%Trepat):  Den er frisk og fruktig på nesen, innbydende bærpreg, florale hint og urter. På smak er den fruktig, tørr med god syre, sitter godt og lenge. En kvalitetsrosè!

Bod. Ca N’Estella Rabellat i Vidal Cava Brut Natur (40% Xarel-lo, 40% Macabeo, 20% Chardonnay): Innbydende og fruktig nese, epler, sitrus, hint av kjeks. Den er fruktig og tørr på smak, elegant, sitter godt. En klassisk, godt balansert, tørr og elegant Cava, flott kjøp.

Bod. Ca N’Estella Rabellat i Vidal Cava Brut Gran Reserva 2015 (34% Chardonnay, 33% Macabeo, 33% Xarel-lo): Kompleks nese med modne epler, lett utviklet, sitrus og bakst. Den er kompleks også på smak, smakfull, rik og god syre, lang ettersmak. Slik skal en skikkelig vintage Cava være, nydelig og balansert! Tåler mange år i kjelleren.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..