Tre flotte Champagner

Annonselenke

Vi fortsetter litt med musserende vin, og i dag med Champagne!

Eric Taillet blir i dag styrt av 4. generasjon, og har hatt litt av en reise siden sin spede begynnelse i 1956. Daniel Taillet var den som plantet sine første Pinot Meunier druer i vinmarken Bois de Binson i Marne, og Eric som tok over i 1995 setter fortsatt pris på denne vinmarken. De er glad i denne druen, faktisk så er hele 80% av vinmarkene deres Pinot Meunier. De produserer ca. 55.000 flasker i året fra 5.75 hektar vinmark, og er meget interessert i miljøvennlig vinmaking. I dag lager Eric vinene sammen med sine to sønner og kvaliteten på vinene blir bare bedre og bedre hvert år!

«I like to participate in the work of life by freeing and restoring the sense of the terroir»  Eric Taillet-Régnier

Eric Taillet Egali’T Brut er produsert på 34% Pinot Meunier, 33% Chardonnay, 33% Pinot Noir. Innbydende nese, epler, sitrus og autolyse. Den er klassisk og elegant på smak, god syre og fin frukt, sitter godt. En klassisk og fin Champagne til en god pris.
Eric Taillet Exclusiv’T Extra Brut er en ren Pinot Meunier. Den er innbydende på nesen med røde bær, lett kompleks, sitrus, urter og kjeks. Vinen er smakfull og mineralsk, god syre, lang ettersmak som sitter godt. En smakfull og urtete Champagne, god!
Eric Taillet Luminos’T Brut er lagd på 95% Pinot Meunier og 5% Pinot Noir. Et delikat og lett bærpreg på nesen, fruktig, sitrus og krydder. Den er fruktig på smak, god syre, konsentrert og godt balansert smak, lang ettersmak. En meget smakfull og god vin, mye Champagne for pengene!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..