Ølnyheter

Annonselenke

Vi ser på noen nyheter på ølfronten i dag!

BrewDog Lost Lager Pilsner selger i dagligvarebutikk og er en tørrhumlet Pilsner. Den har en klassisk og fin nese med malt, sitrus og urter på nesen. På smak er den rund, fin fylde, ganske samkfull og sitter godt. En godt balansert og smakfull pils!

Marlobobo’s Megabear Acidulator er en artig surøl produsert blant annet med solbær, vanilje og salt. 5.5% alkohol. Spennende nese med et fint fruktpreg, malt, sitrus og urter. Det er rikt på smak, fyldig, god syrlighet, balansert laktose. En rund og fin smoothie-surøl!

Ægir Hopitude DDH NEIPA er som navnet tilsier en new england imperial pale ale, og en double dry hopped sådan. 7% alkohol. Innbydende nese med godt humlepreg, tropisk frukt, urter, blomster og sitrus. Det er fyldig med godt skum, fruktig, meget godt balansert bitterhet, lang ettersmak. Wow, dette ølet var utrolig godt og balansert, innertier fra Ægir!

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..