Seeger Grauer Burgunder Trocken 2020

Annonselenke

Seeger Grauer Burgunder Trocken 2020 er en nyhet, og denne Pinot Gris`en skal jeg love deg at du har lyst til å bli kjent med!

Seeger
I dag drives den i 12. generasjon WG Seeger av Thomas Seeger. Han leder familiens hundre år gamle vingård til toppen av Tysk vinhierarki. I denne delen av Baden har de produsert vin i «strata montana» – fjellveien siden Romerne plantet de første vinstokkene på de solbelyste vinmarkene i Odenwald. Seeger har vinmarker i både Leimen og Heidelberg. De geologiske forholdene er ideelle her: kalkstein med Löss og rød sandstein. Kona til Thomas Barbara Seeger driver den lille restauranten i lokalene med BIP Gourmand Guide Michelin annerkjennelse. Seeger jobber etter økologiske prinsipper, uten bruk av ugressmidler og insektmidler. Streng avkastningsreduksjon, selektiv håndplukking, bærekraftig dyrking gir vinen fylde og struktur.

Denne vinen er altså produsert på grauburgunder, eller pinot gris eller pinot grigio om du vil. Egentlig en undervurdert drue i mine øyne.

Frisk og fruktig nese med epler, sitrus, gul frukt og et fint mineralpreg. Den er fruktig på smak med en fin fedme, rund, god syre, sitter godt og smakfullt. En meget god vin, godt kjøp!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..