Raywood Chardonnay 2019

Annonselenke

Raywood Chardonnay 2019 kom i 2018-årgang i januar, men nå er den ute i ny og deilig 2019-årgang!

Ekteparet Niels og Bimmer Udsen etablerte Castoro Cellars i 1983 med det mål å produsere vin i verdensklasse fra Paso Robles.
Castoro Cellars har siden den gang vokst til hva det er i dag med en rekke hendelser som Niels og Bimmer Udsen kaller ‘bakvendt tilnærming’. Udsen laget og solgte først vinen, og kjøpte deretter eget utstyr, vingården, smaksrommet og til slutt plantet de egne vinranker. Castoros smaksrom og produksjonsanlegget åpnet i 1990.
Med hjelp av Niels ‘mentor og Castoro Cellars vinmaker, Tom Myers, har Udsen gått fra å lage noen få fat vin til familie og venner i et leid hjørne av andres vingård, til å utvikle et spesialtilpasset produksjonsanlegg med produksjon av 30-40 000 kasser vin fra Castoro Cellars. Castoro Cellars har for tiden over 1400 dekar store vinområder, som er sertifiserte økologiske av CCOF, og alle vingårdene er SIP-sertifiserte. Castoro Cellars produserer og lager vinen Raywood Chardonnay fra Central Coast i California.


Dette er en ren Chardonnay, lagret på bunnfall, ikke fatlagret, 13% alkohol, 3.6 gram sukker per liter.
Gul frukt på nesen, epler, ananas, sitrus, lett krydder, hint av smør. Den har blitt litt friskere på smak enn sist årgang, den er rund og smakfull, fin fruktighet i en halvlang utgang. En rund Chardonnaystil, verd prisen.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..