To gin og en rom til høstkosen!

Annonselenker

I dag ser vi på to kvalitetsgin og en nydelig rom, gin`ene kan nytes bar eller i aperitiffcocktails, mens rom`en er en flott avec.

Harahorn Pink Gin har førsteklasses bringebær som gir denne rosa ginen farge og smak, i tillegg til einerbær, blåbær, rabarbra, tang, merian, 16 andre krydder og urter samt fersk sitronjuice.
Den har en elegant aroma og smak, fruktig og balansert, ikke samme kommersielle og enkle sødme som mange av de andre rosa ginene på markedet. Den har et spennende urte- og krydderpreg i tillegg til den innbydende bringebær- og sitrussmaken som dominerer.
God alene på is, og utrolig spennende i en klassisk gin&tonic, bruk gjerne bringebær og sitron i glasset for å fremheve smakene!

Harahorn Gin har blitt en gammel traver for alle gininteresserte i Norge, den får også stor oppmerksomhet utenlands! Det produseres kun 400 liter per gang, slik at produsenten har full kontroll over håndverksproduktet. Den har en innbydende og krydret aroma av einebær, sitrus, florale toner og andre krydder. Den er tørr men fyldig og balansert, den er utrolig smooth til å ha 46% alkohol, og har deilige kryddertoner som sitter lenge i munnen. En utrolig god gin både alene og i cocktails.
En norsk Rom med Karibiske aner. Slik ble Grenseløs Adopted Rum til. Lagret på de aller beste franske eikefat på Brenneriet i Grimstad. Ideen til master blender og smaksekspert Jon
Bertelsen var å kombinere de kraftige, livlige og ville smakene som skjer i varme klimaer ved ekvator, med en finesse og eleganse som krever presisjon, nøye timing og en stødig hånd – noe som er lettere å gjøre i det svale Norge, hvor fatmodningen går tre ganger saktere enn i Karibien. Resultatet ble et kjærlighetsbarn med en fin balanse mellom det maskuline og det feminine. Kompleks, tørket sitrus, appelsin, fat, karamell, nøtter og mørk sjokolade. Den er sødmefull, godt balansert, følger nesen, lang og deilig utgang med komplekse smaker av fat og knekk. En helt nydelig rom, en dessert i seg selv. Godt kjøp!

Og du, hvis du er interessert i rom må du få med deg nyeste Vin&Brennevin, der har vi en stor artikkel om rom!

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..