Barolo på sitt beste!

Annonselenke

Vi ser på to nye årganger i dag, begge fra den legendariske produsenten Cristian Boffa!

Cristian Boffa Barolo 2017 og Cristian Boffa Barolo Capalot 2017 er begge ute i rykende ferske årganger!

Cristian Boffas karriere startet i garasjen på familiens vingård i Santa Maria, mens resten av familien solgte druene til andre vinhus. Det ble det fort slutt på når man fant ut hvilke gode viner Cristian produserte! Nå produserer de en rekke flotte viner; to Baroloer, en Langhe laget av nebbiolo, en Barbera – samt en Dolcetto.

Barolo: På nesen har den mørke bær, kirsebær, skog, florale toner og jordaktige mineraler. Den er fyldig med god og saftig frukt, lett konsentrert og strukturert utgang med et fint mineralpreg. En fortsatt ung men godt balansert vin, tåler mange år i kjelleren.

Capalot: Lett konsentrert og kompleks nese med mørke bær, kirsebær, florale toner, jordsmonn og mineraler. Konsentrert på smak, god syre og tanniner, saftig, lang og kompleks utgang. Også dette en ung men meget lovende vin, tåler 15+!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..