Vin på kartong!

Annonselenke

I dag ser vi på to spanske viner på kartong:

Vinen er produsert av Bodegas Navarro Lopez i Valdepeñas. Jordsmonnet er hovedsakelig kalk med innslag av kritt og leire. Kontinentalt klima med vinmarker på rundt 700 moh.
Ático White og Ático Red kommer i en miljøvennlig kartongforpakning. Den er bærekraftig og miljøsmart og er i hovedsak laget av plantebaserte råvarer som gjør den nedbrytbar og 100% resirkulerbar. Druene er økologisk dyrket og vinen er fremstilt organisk i miljøsertifisert produksjon. Forpakningen er relativt lett og rommer ett og et halv vinglass og skrukorken er laget av sukker som løser seg opp i naturen.
Emballasjen har hele 6 lag som både sikrer at den er helt tett men holder også svært godt på temperaturen – praktisk når man skal på tur eller ha med på stranden.

Ático White er produsert på 85% Airèn og 15% Sauvignon Blanc, 11.5% alkohol og 3 gram sukker per liter. Frisk og fruktig nese med epler, sitrus, blomster og hint av urter. Den er saftig på smak, rund, siter godt og tørt. En helt grei hvitvin, flott å ta med på tur, versatil.

Ático er produsert på 85% Tempranillo, 15% Syrah,12.5 % alkohol og 3 gram sukker per liter. Den er fruktig på nesen med røde frukter, mørke bær, hint av krydder og urter. Den er rund og fruktig i munnen, følger nesen med en mild og vennlig utgang. En vin som er lett å drikke og like, også denne versatil!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..