Bayou XO Mardi Gras Rum

Annonselenke

Bayou XO Mardi Gras Rum skulle egentlig være med i Vin&Brennevins store rom-test, men kom meg dessverre i hende rett etter deadline! Men da kan jeg jo dele den med dere, og hvis dere vil ha flere romtips får dere sjekke ut det siste magasinet!
Om produsenten
SPI Group ble grunnlagt av Yuri Shefler i 1997 og har sitt hovedsete i Luxembourg. Gruppen opererer i over 170 markeder og er en av verdens mest dynamiske vin- og spritorganisasjoner som er aktive i produksjon, salg og distribusjon av over 380 merkevarer, inkludert ikoniske Stolichnaya Premium Vodka.
Hovedselskapet er Stoli Group, som er en av verdens ledende, internasjonale premium spritselskaper, med Stolichnaya Premium Vodka i spissen.

Om rommen
Rommen er destillert på sukkerroer fra Louisiana, 100% melasse fra den eldste familiedrevne sukkeroe-produsenten i USA. Den er lagret i sherry og bourbonfat i opp til 6 år under solerametoden. 40% alkohol.

Den har en innbydende nese med tropisk frukt, sitrus, tørket frukt, florale toner, honning og brunt sukker. Den er fyldig med en fin sødme, følger nesen med en lang, lett krydret og konsentrert utgang. En flott avec-rom, denne kan nytes i lange drag i høst og mot jul! Skal også visstnok være fin i kaffebaserte cocktails.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..