Nyheter på leskedrikkfronten!

Det er ikke nyheter bare på øl, vin og brennevinsfronten, det er også div. nyheter av ulike drikker på matbutikken!

Hansa Radler er den perfekte drinken for deg som ikke vil ha så mye alkohol (2%) eller ikke er så glad i selve ølsmaken. 50 % øl og 50 % leskedrikk. Smakfull og frisk, god balanse mellom øl og frukt, ganske tørr.

Hansa Mango IPA ble en liten farsott da den kom, den ble fort utsolgt men er nå fast inventar på butikken. Dette er et smakfullt og friskt øl med godt mango- og humlepreg uten for mye alkohol. Perfekt i sommersola og til grillmaten.

Hansa Hard Seltzer Grapefrukt: Frisk og fruktig nese, fint preg av naturlig grapefrukt. Smakfull og fin seltzer, godt preg av sitrus, fin syre. En forfriskende og god drikk, godt balansert.

Hansa Hard Seltzer Mango: Innbydende nese, godt og naturlig mangopreg. Smaken følger nesen, godt balansert smak og sødme. En frisk og fruktig seltzer med lite kalorier.

Grevens Cocktails Moscow Mule – Ginger Lime er en ferdigblandet tvist på cocktailen Moscow Mule. Smakfull og god drikk, mye smak av ingefær.

Grevens Cocktails G&T Grapefruit Juniper er en ferdigblandet tvist på gin & tonic med grapefrukt. Fint preg av einebær, godt sødmebalansert.

Grevens Ingefær & Limonade er en cider, den er frisk og fruktig på smak, mye sitrus og ingefær. Lett sødmefull på smak, noe krydret og het utgang. En annerledes og fin cider som passer godt nå det er kjøligere ute.

Borg oktoberøl er en klassisk oktoberøl, preget av korn, malt, lett krydder og karamell. Den er en godt balansert og matvennlig øl, rund og lett å like.

Breezer Seltzer inneholder 4 prosent alkohol, kun naturlig fruktsmak, er glutenfri og uten tilsatt sukker, med kun 63 kilokalorier og 1,2 gram karbohydrat per boks. Dener frisk og fruktig, godt preg av sitrus, balansert sødme.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..