Fin duo fra Burgund.

Annonselenke

Arnaud Baillot Bourgogne Chardonnay og Arnaud Baillot Bourgogne Pinot Noir begge i 2019 årgang:

Dette vinhuset ligger i Beaune, i hjertet av Cote d’Or. Vinmakeren og eieren Arnaud begynte å lage vin retter etter at han tok Masteren sin i 2013, og teamet opp med kona Laure, barnebarnet hos Domaine Hudelot-Noëllat, in Chambolle-Musigny for dette prosjektet. I 2017 kjøpte de eiendommen de nå lager egen vin fra, Domaine Arnaud Baillot, og satser på rene og terroirdrevne viner.

Vi har 4 viner fra Arnaud på Vinmonopolet, og jeg har smakt to av de!

Arnaud Baillot Bourgogne Pinot Noir: Røde og mørke bær på nesen, fruktig, kirsebær, lett krydder, jordsmonn og hint av stall. Den er tørr med fin frukt, god syre, lang og strukturert utgang. En lett kompleks og ganske fyldig vin, drikkes godt nå men tåler mange år i kjelleren.

Arnaud Baillot Bourgogne Chardonnay: Frisk og fruktig nese, epler, sitrus, hvit steinfrukt og hint av mineraler. Den er fruktig og fyldig på smak, god syre, sitter godt og lenge i munnen. En rund og fyldig Chardonnay som friskner opp i ettersmaken, godt balansert. Også denne tåler noen år i kjelleren selv om den drikkes godt nå.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..