To fra Cahors!

Annonselenke

Valérie Courrège returnerte til Chaors i Frankrike i 2019, etter å ha jobbet som ønolog i California, Chile og Provence. Sammen med ektemannen Mathieu Cosse kjøpte hun 22 hektar vinmark som hun umiddelbart begynte å dyrke biodynamisk. Ambisjonen: Produsere vin som bestefaren ville likt. Dvs. rene og terroirdrevne viner.
Hun kjører en low-intervention produksjon; spontangjæring, ikke filtrering eller klaring, og tilsetter så lite sulfat som mulig.

Valérie Courrèges Zinzolin er produsert på Cabernet Franc 20%, Syrah 30%, Malbec 40%, Merlot 10%. Fin nese med mørke bær, krydder, urter og hint av mynte. Den er tørr med fin frukt og syre, rund og konsentrert, lang utgang med god struktur. Fin kjøttvin!

Valérie Courrèges Ocrement-Dit Cahors er en ren Malbec. Mørke bær på nesen, kjølige urter, krydder og lakris. Den er kompleks, tørr med god frukt og syre, rund og sitter godt og lenge med en fin tanninstruktur. Meget godt potensiale, en strukturert og flott vin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..