Cabutto Barolo 2017

Annonselenke

Cabutto Barolo 2017 er ute i ny årgang!
Fortreffelighet i Langhe: Filosofien til en tradisjonell Barolo.
Cabutto-familien er en velkjent produsent av Barolo. Historien startet i 1920, da grunnleggeren Domenico Cabutto kjøpte eiendommen La Volta, fra Marquis Gastone di Mirafiori, nevøen til Vittorio Emanuele II, kongen av Italia.

Navnet Cabutto, er synonymt med eiendommens vinmarker. Totalt, i overkant av 20ha, hovedsakelig i de beste delene av Langhe, en region som i århundrer har vært dedikert til produksjonen av DOCG Barolo, med et enkelt formål: A produsere vin av druer, fra forskjellige marker, i åssider med best mulig eksponering. Dette gir den ferdige vinen en unik stil som man kun finner i dette området. Med fullt fokus på miljø, bærekraft samt kvalitet i alle ledd, fra arbeid i vinmarken, til produksjon og lagring i kjeller, til tapping på flaske, leverer Cabutto-familien en portefølje av flotte viner, alle med distinkt terroirkarakter.
Vinen har en nese med røde og mørke bær, tørket frukt, florale toner, jordsmonn og krydder. Den er frisk på smak med god syre, fin fylde, følger nesen med en lang ettersmak med integrert alkohol og et lett krydderpreg. En slank og typeriktig Barolo til en meget god pris, tåler en del år i kjelleren men kan drikkes nå med en del luft.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..