Nyheter og juleøl fra Oslo Brewing!

Annonselenke

I dag ser vi på masse digg fra Oslo Brewing, det er på tide å se på nye juleøl!

Oslo Brewing Voksenjulebrus: Frisk og fruktig nese, innbydende, bringebær, sitrus og hint av ingefær. Den er fruktig også på smak, rund, god fylde, integrert alkohol, sitter godt. En meget vellykket fusion.

Oslo Brewing Red&Wheat Christmas IPA 2021: Nydelig aroma av hvete, bringebær, malt, humle, urter og sitrus. Den har godt skum og fylde, meget fin balanse mellom humle og hvete, sitter godt og smakfullt i en lang ettersmak. En av årets beste øl etter min mening, et flott balansert øl!
Oslo Brewing Christmas Red (eksklusivt hos Gulating): Klassisk amber ale på nesen med mørk malt, lett krydder, karamell og hint av kaffe. Den er fyldig og godt balansert, god konsentrasjon ift. alkohol, sitter godt. En fin matøl!
Flåklypa Spesial Juleøl: Fin nese med mørkt malt, kaffe, lett krydderpreg, tørket frukt og karamell. Den er fyldig og lett sødmefull, følger nesen med god balanse og lang ettersmak. En god og smakfull mørk lager, passer både til mat og kos.
Oslo Brewing Christmas Cookie Bock (eksklusivt hos Gulating): Toner av mørk malt, karamell, kaffe, brunt sukker og kjeks på nesen. På smak følger den nesen, dessverre i en litt tynn versjon. Denne kunne nok vært tjent med mer alkohol, fylde og konsentrasjon. Men fin for de som liker milde øl.

Så til disse geniale boksene. At ingen har tenkt på dette før! Dette er da to pakker med «julebordsøl», en til ribbe og en til pinnekjøtt. (Butikkstyrke)

Pinnekjøttversjonen har disse ølene:
2 x Unfilterte Pils, Rampenissen, som skal passe bra til rakfisk (forrett). En klassisk og lett øl.
2 x Session IPA, Holiday Session, som skal pares til pinnekjøtt. God kombinasjon mellom hvete, humle og sitrus som frisker opp munnen når man spiser fet og salt mat.
2 x Surøl i dessertøl stil som er flotte til multekrem. En godt balansert søt/surøl med kirsebær, vanilje og laktose, ypperlig til dessert.
Ribbeversjonen har disse ølene:
2 x Klassiske Pils, Christmas Lights, fine til gravlaks og annen sjømat samt spekemat. Typeriktige og milde pils.
2 x Amber lager, Christmas Amber, årets ribbeøl! En tvist på tradisjonelt juleøl med mer lyst malt, veldig matvennlige og versatile.
2 x Milkshake IPA, Multekrem, passer selvfølgelig til multekrem, men også både hard ost og blåmuggost. En fruktig øl med godt preg av humle, sitrus og multer.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..