Mer øl!

Annonselenke

Vi kjører like så godt på med mer øl, litt diverse i dag, det tenderer til å bli fort utsolgt, så det er lurt å bestille tidlig!

Wander Beyond The secret garden IPA er en IPA på 6.5% alkohol. Aromatisk nese med tropisk frukt, humle, sitrus og urter. På smaker skuffer den litt, noe vandig, lett bitterhet og godt skum. Trenger litt mer fylde.
Seven Island x Thin man x Sloop Atlas TIPA er en gresk trippel IPA på 9.3% alkohol. Tropisk nese med urter, sitrus og humle. Litt lite kullsyre men god og smakfull, god bitterhet og frukt ut i en lang ettersmak. En godt balansert og flott TIPA!
Kaapse Gaston er en belgisk trippel på 8.5% alkohol. Krydret og spennende øl, mørk malt, korn og sitrus. Den er rund og fyldig på smak, fortsetter med de spennende krydder, godt balansert og lang ettersmak. En utradisjonell og deilig øl.
Pomona Island Honey Tupelo: Innbydende nese med krydderkake, honning, mørk malt, kakao, karamell og hint av hvete. Den er sødmefull og fyldig, følger nesen, lang utgang med honning og sjokolade. En skikkelig dessertøl!

Brett-Elle Oude Geuze er en belgisk surøl som både kommer i en størrelse og alkoholprosent som gjør at den er perfekt å sette seg sammen med noen å dele med en hyggelig ettermiddag. Det er en såkalt oude geuze og er en blanding av 3 årganger lambiek.
Den har en frisk og syrlig nese, ganske klassisk aroma, fine toner av syrlige steinfrukter og brett. Den er godt balansert på smak med fyldig skum, sitrus og sitter generelt godt.

Rothaus Eiszäpfle er en lys lager med 5.6% alkohol: Fin nese med klassiske toner av lyst malt, hvete, banan, brød og urter. Det er godt balansert på smak med en fin syre og sødme, ligger lenge i munnen. Et leskende øl, godt kjøp.

Rothaus Pils er en artig 5 liters dunk, kul å ta med på fest! 5% alkohol. Klassisk nese med malt, sitrus, hvete og florale toner. Det er godt balansert på smak, følger nesen og sitter godt i klassisk pils-stil. Et forfriskende og fint øl.

Loverbeer A renna glüh er et italiensk surøl, 8% alkohol. Det er fint krydret på nesen, litt gjær, kanel, minner litt om gløgg. Det er friskt og godt på smak, følger nesen, tørr og lang fruktighet. Inne på mange pol i Oslo, men også Tromsø, Bodø og Alta.

Birrificio Il Mastio Rock Noel er fra Marche i Italia, et spennende sted for Craft Beer tro det eller ei! Det er et øl i kloster stil på 9% alkohol. Det har en innbydende nese med godt maltpreg, hint av pepperkaker, nellik, hint av tørket frukt. Det er rikt på smak, fyldig med balanserende syre og en tørr og lang utgang. Spennende øl som er inne på litt forskjellige pol, i Trondheim, rundt Oslo og div.

Birra del Borgo 25 Dodici er et klosterøl på 8% alkohol. Det har en innbydende og fin aroma, fruktig med tørket frukt, rosiner, karamell og krydder. På smak er det fyldig og lett krydret, godt balansert, lang ettersmak. Et fint juleøl med god kompleksitet.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..