To fra Tsjekkia.

Annonselenke

I dag ser vi på to viner fra et Tsjekkisk vinhus jeg har blir utrolig glad i! De er ute i ny årgang, og er faktisk enda bedre enn i fjor!

Krásna Horá
Vinhuset er et lite familiedrevet vinhus i Starý Poddvorov, Moravia. Ca. En times kjøring nord for Wien. Det ble opprettet på 60-tallet av den nåværende driveren, Marek Vybirál, sin bestefar.
Mye har forandret seg fra kommunismens tid, i dag fokuserer de på biodynamiske viner med høy kvalitet og moderne utstyr. Navnet Krásna Horá betyr «vakkert fjell» på tsjekkisk.
De har 5 hektar vinmark og produserer ca. 40.000 flasker i året og det er Pinot Noiren deres som har gitt dem den økende internasjonale anerkjennelsen de fortjener.

Krásná Hora Pinot Noir 2020: Mørke bær, rød frukt, bringebær, lett krydder, florale toner, hint av fat. Elegant smak, saftig med god fylde, fine tanniner og god syre, lang ettersmak. En lett strukturert og veldig fin Pinot.

Krásná hora Blanc de Noir Brut Nature 2019: Innbydende og aromatisk nese, epler, urter, krydder og florale toner. Kul og strukturert smak, god syre, fint bitterpreg i en lang utgang! En spesiell og smakfull musserende vin, meget vellykket. Godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..