24 Norske Akevitter – kalender for voksne!

I dag skal dere få årets akvittips! 24 Norske Akevitter må da være den ultimate kalenderen for voksne??

«Norge er verdens akevittland, og her er et unikt akevittsamarbeid landet rundt!

Fem norsk håndverksdestillerier samarbeider om årets akevittkalender, «24 akevitter fra hele Norge.»

Det er fjerde året at denne smakskassen utgis på Vinmonopolet. I år kommer de edle dråpene fra Bivrost i Troms, Gardsbrenneriet på Sandane, Oslo Håndverksdestilleri, Inderøy Brenneri i Trøndelag og fra Det Norske Brenneri i Grimstad. Sistnevnte  står bak suksessen Arvesølvet, og er produsent og utgiver av akevittkalenderen.

Innholdet tar deg med på en smaksreise fra hav til fjell. Her er det fatlagrede akevitter, som Arvesølvet og Hellstrøm, men også spennende og smaksrike blanke akevitter. Det er akevitter til julematen, til fisk, til jegeren og til peiskos. Kort sagt: En smak av Norge.»

Kalenderen finnes fremdeles inne på veldig mange pol, så gå på ditt lokale pol å sjekk – hvis de ikke har den får du legge inn en hasteordre! Dette er den ultimate måten å få smakt mye deilig akevitt på! Følg gjerne vinhøna på instagram: @sommtraveller for å se hva som er inni! Der blir det akevitt i hele advent!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..