Masi Passo Doble 2019

De fleste tenker Italia når de hører Masi, men i dag skal vi se på en vin fra Masi som ikke er fra Italia. Masi Passo Doble 2019 kommer nemlig fra Argentina og er ute i ny årgang og ny druesammensetning! Den er meget rimelig, så her får du mye vin for pengene, og den passer til mye av maten nå i førjulstiden!

Masi Tupungato er navnet på Masis Argentinske prosjekt og La Arboleda Masi Tupungato ligger ved Tupungato i Mendozaregionen.
Rundt den 140 hektar store eiendommen bestående av mye vulkansk jordsmonn har de 11 små åser, et stort spektrum av ulike dyre- og plantearter samt insekter, noen vil kalle det en oase av biologisk mangfold.
Her har de blandet Argentinsk natur og Italiensk stil; Malbec, Torrontés, Pinot Grigio og Corvina, alt økologisk såklart.

Vinene fra Tupungato er produsert på den Italienske appassimento-metoden med tørkede druer. I Masi Passo Doble 2019 (bestående av 85% Malbec og 15% Corvina) er det Corvinadruene som er lett tørket.

Vinen har en spennende og innbydende aroma av mørke bær, kirsebær, skogsbær, tørket frukt og krydder. Den er rik og ganske fyldig, rund med god frukt og tydelige tanniner. Lang og varm ettersmak som sitter godt. En godt balansert og deilig vin, meget godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..