En rekke godsaker ute i ny årgang.

Annonselenke

I dag ser vi på noen fine drikkesaker til jul, ute i ny årgang.

Lotherus Sider er Lothepus egen sider. Dette var vinmonopolets mest solgte sider i fjor! «Forbanna god sider frå Hardanger, sjølvsagd». 6.9% alkohol og 13 gram sukker per liter.
Cideren har en frisk og fruktig nese, epler og tropisk frukt. Den er frisk og fruktig også på smak, godt preg av epler og en god og perlende drikk. Litt bedre balansert nå enn den har vært før.

TheSeven Deadly Zins 2017 er som navnet tilsier en Zinfandel. Den har en klassisk «zin» aroma med mørke bær, skogsbær, krydder, hint av vanilje og fatkrydder. Den er bløt og fruktig, lett sødmefylt fra moden frukt, litt tørket frukt og krydder i en varm og god ettersmak. En fin og typeriktig utgave av denne californiske vinen, fint sødmebalansert.

Bousquet Gaia Malbec 2019 kommer fra Domaine Bousquet som jeg skrev en artikkel om for to år siden! Den er produsert på 100% håndplukkede Malbecdruer fra foten av Andesfjellene og har 14.5% alkohol. Økologisk sertifisert. Vinen har en aroma av ferske bær, røde bær og mørk frukt, bringebær, jordbær, plommer, hint av krydder. Den er konsentrert og smaksrik, god frukt og et bra bærpreg, fin tørrhet og syre, godt balansert. Sitter godt, verd prisen og enda litt til!
Epicuro Nero d’Avola Merlot 2019 er en Siciliansk vin produsert på 70% Nero d`Avola og 30% Merlot, 12.5% alkohol og 7.9 gram sukker per liter. Den har et lett modent preg av mørk frukt, plommer, mørke bær, lett krydder og hint av vanilje. Den er fruktig og bløt på smak, rund, lett sødmefull, litt kort utgang. En helt grei billigvin.

Tokajicum Late Harvest 2019.12 % alkohol og 134 gram sukker per liter. Innbydende nese med tørket gul frukt, aprikos, honning, florale toner og krydder. Den er veldig fyldig og rik på smak, god syre, meget godt balansert og en lang og deilig ettersmak. Flytende gull! Godt kjøp, drikk til desserter og ost.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..