Fire nyheter på brennevinsfronten.

I dag ser vi på fire unike nyheter fra London på brennevinsfronten, disse bør du sjekke ut!

Bimber Destilleri er som nevnt Londonbasert, det ble etablert i 2015 og består av en gruppe dedikerte whiskyelskere som har gått sammen om å produsere den beste single malt whiskyen de kan. De gjør alt for hånd og i beste håndverksånd, fra malten de produserer på gården til håndtering av fat, inkludert floormalting og små, vedfyrte apparater. Den første whiskyen deres kom i 2019.
De leker seg også med andre brennevinstyper som gin!

Bimber Apogee Pure Malt 12 YO er en 12 år gammel variant som 43.6% alkohol. Kompleks nese med korn, karamell, sitrus, malt, fat og vanilje. Den er konsentrert på smak, rund, godt balansert, lang utgang. En smaksrik og deilig whisky, verd prisen og litt til.
Bimber Ex-Bourbon Batch No.3 har ligget på Bourbonfat, 51.6%. Fruktig nese med hvit steinfrukt, sitrus, moden frukt, nøtter, fat og vanilje. Den er kompleks på smak, konsentrert, runde toner som følger nesen med en fin fruktighet, lang og bestemt utgang. En utrolig flott whisky, kun 5000 flasker produsert.

Bimber Da Hong Pao er produsert med en av verdens dyreste teer, 51,8% alkohol. Den er kompleks og spennende på nesen med et tydelig floralt preg, krydder, fruktige toner og hint av tropisk frukt, einebær og sitrus. Den er rik på smak, konsentrert, følger nesen, lang utgang med en god fruktighet. En superspennende gin enhver gin-connaisseur må smake!

Bimber Kumquat Gin er også kinainspirert, med blant annet kumquat som navnet tilsier. 47%. Innbydende og frisk nese med sitrus, einebær, krydder og tropiske toner. Den er konsentrert på smak, følger nesen, godt balansert, lang ettersmak. En artig og god gin!

Produktene er tilsendt i små vareprøver

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..