Nye årganger ute!

Annonselenke

Vi ser på noen nye årganger som er ute!

Allan Scott er en av de virkelige pionerene og et synonym for en av New Zealands mest kjente regioner; Marlborough. Allan, med sin kone Catherine, etablerte Allan Scott Family Winemakers i 1990 og ble fort et navn kjent for kvalitet og konkurransedyktighet blant de mer kjente vingårdene i området. I dag leder Allan, Catherine og hele familien produksjons- og markedsføringsledelsen av selskapet med et dyktig operativt team. Familien produserer en rekke aromatiske viner som er godt egnet til å representere regionens grusholdige jordsmonn og solrike klima.
Med sin særegne kombinasjon av kjølige netter, solfylte dager og ungt jordsmonn, anerkjennes Marlborough som en av verdens beste vinregioner. Innenfor Marlborough har Rapaura-området, som ligger langs den nordlige kanten av Wairau dalen, blitt spesielt verdsatt. Det var her Allan Scott etablerte familiens vinmarker, alt i nærheten av vingården.
Selskapet drar nytte av de individuelle karakterene til hver enkelt vinmark ved å bruke spesifikke produksjonsmetoder designet for hvert sted for å maksimere deres potensial. Med forskjellige jordsmonn og alder på vinplantene, kan Allan Scott produserer en rekke viner som spenner fra klassiske og mer moderne aromatiske utrykk. Hver vinplante får spesiell oppmerksomhet da teamet gjør alt for å produsere den beste vinen som mulig med hver årgang.
Allan Scott Family Winemakers mål er å kontinuerlig anvende beste produksjonsprinsipper innen økologisk vinmaking for å styrke deres bærekraftighet. Som et belønnet medlem av «Sustainable Winegrowing New Zealand», tar Allan Scott og familien alle tilgjengelige tiltak for å forhindre og eliminere produksjonen av avfall og forurensing så langt det er mulig.

Nøkkeltall:

Etablert: 1990
Størrelse: 80ha
Antall flasker: 10.000.000 flasker
Druer: Sauvignon Blanc, Riesling, Chardonnay, Pinot Gris, Gewürztraminer, Pinot Noir, Merlot.

Allan Scott Cecilia Les Joues Rouges er en musserende vin basert på 50/50 Chardonnay og Pinot Noir, 10% alkohol og 9 gram restsukker per liter. Fint preg av røde bær, sukkertøy, florale hint, urter og sitrus. Den er fruktig, fin syre, lett strukturert og sitter godt. En versatil vin, matvennlig, meget god pris.
Allan Scott Estate Pinot Noir 2019 er en ren Pinot Noir, 13% alkohol. Klassisk og innbydende nese med mørke bær, lett krydder, florale hint, noe fat. Den er fruktig og fyldig på smak, godt balansert, fin syre, lang utgang med et fint fatpreg. En eiket og fin Pinot, deilig vin til en god penge!
Fusser Riesling 2020: Frisk og fruktig nese, epler, sitrus, tropiske hint og mineraler. Den er fruktig og fin på smak, god syre, sitter godt. En godt balansert og god hvitvin på PET!

Produktene er tilsendt

En kommentar om “Nye årganger ute!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..