Noen nye årganger og nyheter!

Annonselenke

I dag ser vi på noen fine nye årganger og nyheter!

Tyske Domdechant Werner Hochheim Riesling Classic 2020 er en nyhet, Domdechant Werner er en av Tysklands ledende Riesling-produsenter med verdensomspennende anerkjennelse siden 1780 – nå i syvende og åttende generasjon – eiendom til familien, i dag eid av Dr. Franz Michel. Vinene eksporteres globalt til mer enn 20 land.
Veldig fruktig nese med et fint eplepreg, sitrus, florale hint og mineraler. Den er fruktig på smak, god syre, rund, sitter godt. En smakfull og fyldig vin, meget godt kjøp.

Tyler Santa Barbara County Chardonnay 2020: Fatgjæret, modnet 10 måneder på bunnfallet i franske eikefat, 3 måneder. Denne er spesielt anbefalt til fisk, og gjerne torsk!
Lett kompleks og fruktig nese med gul frukt, florale toner, sitrus og et lett mineral- og fatpreg. Den er fruktig på smak med god syre, saftig, følger nesen med en lang og balansert utgang. Et meget godt kjøp.

Tyler Santa Barbara County Pinot Noir 2020: Ca. 12 måneder på brukte franske eikefat. Fin nese med mørke bær, bringebær, lett preg av blomster, urter og krydder, hint av fat. På smak er den syrefrisk, fruktig og rik med et fint krydderpreg, sitter godt i en tørr utgang. Rimelig pris på en kvalitets-Pinot av dette slaget.

Radici Taurasi Riserva 2014: Lett kompleks, mørke bær, krydder, tørket frukt, florale toner, animalske hint og et lett fatpreg. Den er fruktig og syrefrisk, godt preg av kirsebær på smak, tørr med en god og gjennomgående syrestruktur. Lang ettersmak som sitter godt.
Dette var en årgang med ganske mye regn og litt kald. Piero sier at denne har et enormt potensiale for lagring da den er såpass fersk. Her snakker vi 60 (!) år!

Det kom to nye BiB fra Von Buhl i januar: Von Buhl Riesling Trocken og Von Buhl Pinot Noir!
Vi begynner med Rieslingen. Den er fruktig neser med epler, sitrus, hint av hvit steinfrukt og mineraler. Den er fruktig på smak med god syre, rund, tørr og lang utgang. En tørr og konsentrert vin, versatil!

Innbydende nese med frisk rød frukt, mørke bær, bringebær, florale hint og krydder. Fruktig smak med god syre, følger nesen, leskende og lang utgang med fine tanniner. En smakfull og fin Bib med karakter.
Begge anbefales på det sterkeste til påske!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..