En hvit og en rød til påskekosen.

Annonselenke

Couveys Pinot Noir 2020 er en fransk rødvin som har 10 gram sukker per liter, det gjør den meget velegnet til påskekos! Hvitvinen fra Soave er derimot en nyhet!
Produsent en bak rødvinen er Les Producteurs Réunis
LGI er et moderne vinselskap, etablert i 1998, med mål om å lage- og eksportere viner fra hele Languedoc til hele verden. Det har de lykkes særdeles godt med. Det må tilskrives tøffe kvalitetskrav samt at de arbeider målrettet med å tilpasse vinen til de forskjellige lands ønsker.
Vinen har en sødmefull aroma med mørke bær og frukter, røde bær, bringebær og et lett krydderpreg. Den er rund og bløt, har en balanserende syre og bitt, fruktig utgang. Kosevin.

La Cappuccina Fontégo Soave 2020 er fra vinhuset La Cappuccina i Veneto, nærmere bestemt Costalunga di Monteforte d’Alpone, og området er selvfølgelig Soave.
Vinhuset ble etablert i 1890 og har drevet organisk vindyrking helt siden 1985, et tidlig tidspunkt å bli miljøbevisst på.
Tessarifamilien som har drevet vinhuset siden 1800-tallet drives i dag trygt av 4. generasjon; Sisto, Pietro og Elena er alle godt utdannet innen agronomi, ønologi og økonomi.
De produserer en rekke produkter på gården, fra Soave til dessertviner, olivenolje og grappa til rosèvin og musserende.
Vinen har en frisk og fruktig nese med gule frukter, sitrus, florale hint og lett krydder. Den er fruktig med god fylde på smak, fin syre, lang utgang. En fin hvitvin fra en god produsent, godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..