Welmoed Chenin Blanc er ute i ny årgang!

Annonselenke

Welmoed Chenin Blanc har vært en favoritt i mange år, den gir utrolig mye vin for pengene! Nå er den ute i ny årgang og design.

Vinhuset Welmoed ligger i pittoreske Stellenbosch og er en av de eldste vingårdene i området, datert helt tilbake til 1690!

«Selvfølgelig ønsker man anerkjennelse for kvaliteten på sitt arbeid og beviset for dette er trolig å vinne noen få utmerkelser underveis, men helt ærlig så liker jeg bare å lage gode kvalitetsviner som alltid overleverer og kan nytes av alle»
-Vinmaker Bernard Claassen.
Claassen har vært vinmaker hos Welmoed i 12 år og setter stor pris på å jobbe hos et vinhus med så sterke og gamle vinmakingstradisjoner.

Her i huset har den vært en klassiker til Fårikål!

Jeg skal forresten til Sør-Afrika for første gang senere i år, skal kombinere å være vindommer i en konkurranse og vinterferie med familien! Om noen har noen tips send meg gjerne en epost eller legg igjen en kommentar!

Druene er håndplukket og nøye utvalgte fra 30 år gamle buskvinstokker ved åssidene i Stellenbosch og gir svært konsentrert og komplekse tropiske smaker. Druene er høstet ved optimal modenhet (22 – 24ºB) og har hatt minimum kontakt med skall og to dagers stabilisering før gjæring i ståltanker. Vinen har ligget på bunnfall i to måneder for å tilføre fylde og kompleksitet.

Vinen har en innbydende aroma av moden frukt, eple og pære, litt florale toner, hint av honning, hvite frukter og aprikos. Den er fersk og ung med friske sitrustoner, også her florale toner og moden frukt. Litt smør og mineraler i ettersmaken. En frisk og fin vin til salater, vegetar og lyst kjøtt. Takler også litt fett.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..