Godtepose i ølform.

Annonselenker

I dag ser vi på en liten godtepose for de som er glad i øl, dette er nye øl på Vinmonopolet! Spennende med Rye IPA.

Stone Delicious IPA har en typeriktig og innbydende nese med malt, humle, tropisk frukt, sitrus og urter. Den er fruktig med en fin fylde, deilig bitterhet ut i en lang ettersmak. En klassisk og godt balansert øl.

Full Circle Rye Member Me IPA har en veldig tropisk nese, humle, sitrus, urter, malt og korn. Den er frisk og god på smak, godt balansert, fin bitterhet, sitter godt og lenge med et godt brødpreg. God kombinasjon og flott øl.

Ægir Rye Me To The Moon Rye IPA har en klassisk og fin nese med tropisk frukt, humle, korn, sitrus og malt. Den er fyldig og følger nesen, fin bitterhet, lang utgang. Et godt øl til en god pris!
Gipsy Hill Squashed Fruited Sour Ale Plum, Cherry & Cranberry har en meget fruktig og fin nese, hint av malt, plomme, kirsebær og sitrus. Den er fyldig og fruktig på smak, en real fruktbombe som sitter godt og lenge med en frisk syrlighet.
Gipsy Hill Squashed Fruited Sour Ale Blackberry & Blackcurrant har en innbydende og fruktig nese med skogsbær, hint av sitrus og malt. Den er fruktig med god fylde, konsentrert, fin syre og lang ettersmak. Også dette en fruktbombe av en øl!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..