To flotte norske likører!

Annonselenke

Disse bør du kjøpe inn til påske, både fordi det er solidarisk å kjøpe norske varer, men også fordi de er utrolig smakfulle og gode!

Det er Øyvind Løkling står står bak Fjording As, mange har nok sett kremlikøren Fjording de siste årene, den har nemlig hatt stor suksess både i Norge og internasjonalt. Selskapet satser på norske råvarer og kvalitet!
Dette skriver Fjording As på sine nettsider:

«Sidan Baileys of Ireland vart lansert første gong i 1974 er det ingen næringsmiddelaktørar i Norden som har tatt opp konkurransen i kremlikørmarknaden. Paradoksalt nok; vi har jo overproduksjon av melk og rikeleg tilgang til god sprit. Kva stoppar oss eigentleg?»

– «Har ikkje Baileys allereie laga den perfekte likør? Kva skal vi med alternative typar?»

– Vel, her er kvifor: Når Skandinaviske hotell- og restaurantar serverer sine mest genuine og autentiske nordiske måltid så har dei ingen lokale kremlikørar å tilby som avec. Kvelden må rundast av med noko standard utanlandsk drikke. Nedtur!

«Baileys skal sjølvsagt utfordrast på si eiga heimebane – i det velkjente karamell-/sjokolade-/kaffekrem-segmentet. Men Fjording vil fokusere like sterkt på utvikling av spennande og unike kremlikørvariantar basert på typiske nordiske ingredienser. I regionen vår sit vi på fantastiske råvarer i form av frukt og bær, akevitt, potet- og fruktsprit, honning, nøtter osv. som harmonerer flott med fløyte. Desse ressursane vil vi utnytte.»

Barista Rory Rosenberg og Øyvind de har skapt Norges første kaffelikør Tår! Den har de produsert hos dyktige Oslo Håndverksdestilleri og satset på en kvalitetslikør med balansert sukkerinnhold, mer smak av sjokolade og et hint av nøtter og sjokolade.

Likørene har 16-18% alkohol og 212-250 gram sukker per liter.

Fjording har en innbydende nese med et deilig krempreg, nøtter, karamell, fløte og sjokolade. Den er fyldig og sødmefull på smak, rund og behagelig. En kremlikør som er godt balansert og som skapt for kos.

Tår har en tydelig kaffearoma, hint av sjokolade og mokka. Den er medium fyldig, følger nesen, balansert men sødmefull, sitter godt. Fin alene, men også deilig i cocktails som White Russian eller Espresso Martini.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..