To fine fra Østerrike, inkludert en januarnyhet.

Annonselenke

I dag ser vi på deilige viner fra Østerrike, nærmere bestemt Toni Hartl!

Weingut Toni Hartl er en familieeid vingård på 25 Ha som ligger ikke langt fra Wien. Vinmarkene ligger fint til ved innsjøen Neusledersee samt i le av fjell, begge deler bidrar til gunstige forhold for dyrking av vindruer, de har har vinmarker i begge Thermenregionene samt Burgenland. Toni Hartl har vært sertifisert Biodynamiske siden 2010 og drives av ekteparet Moni og Toni Hartl.

PetNaten kommer med et fint lite trekk på toppen, et artig designgrep. Petnat Rosé by Toni Hartl 2021 er produsert på Syrah 20%, Chardonnay 30%, Pinot Noir 50%, 12% alkohol. Den har en delikat aroma med røde bær og frukter, sitrus, epler, urter og et hint av gjær. På smak er den frisk og fruktig, integrert bærsødme, godt balansert, lang utgang med lette bitterstoffer. En elegant og god PetNat til en god pris.

Toni Hartl Chardonnay 2019 er en januarnyhet, det er en ren Chardonnay, 13.5% alkohol. Den har en innbydende og frisk nese, epler, sitrus, hvit steinfrukt og mineraler. På smak er den ren og saftig, god syre, fin balanse ut i en lang og elegant ettersmak med et mineralsk preg. En flott østerriksk Chardonnay, slank! Godt kjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..