Baladin Cuvèe 36 mesi Metodo Classico

Annonselenke

I dag ser vi på et utrolig flott øl: Baladin Cuvèe 36 mesi Metodo Classico!

Dette italienske ølet skjuler seg i en ganske anonym men elegant pakke. Det er fra det Piemontebaserte bryggeriet Birra Baladin!
Teo Musso, grunnlegeren av Baladin, er viden kjent som gudfaren av italiensk håndverksøl. Det som i 1996 startet som et supplement til lokale pizzarier, har nå blitt et verdenskjent merke. De produserer neo-klassiske øl med inspirasjon fra klassiske ølland som Belgia, Tyskland og England. Med et gjennomgående fokus på kvalitet har de valgt å produsere sine egne råvarer, de produserer blant annet all sin basemalt og noe av humlen sin selv.

Dette ølet er en såkalt spesialløl produsert med trad. overgjæret prosess. Annengangsgjæring på fl. etter champagnemetoden. Lagret 36 md på lees før degorgement og kommer i en 75 cl flaske, 10% alkohol. Skal du kose deg med en skikkelig god øl i påsken, gjerne til et godt måltid er dette et meget godt alternativ.
Klassisk, kompleksog innbydende aroma, godt preg av alt, korn, honning, krydder og urter. På smak er den også kompleks, lett og frisk, rund, balansert maltsødme og en lang utgang. Et utrolig fint øl, versatilt til mat.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..