Påskepakke!

Annonselenke

Hva med en påskepakke med deilige godsaker og alt du trenger til påske? Det kan være et godt tips å sjekke nettsiden til ulike importører, ofte har de laget noen saker og artikler til drikke de anbefaler!

Denne hadde det både vært hyggelig å mottatt av en venn og kjøpt til seg selv, et godt påsketips med andre ord! Kjøp et gigantisk påskeegg (eventuelt en tursekk) og fyll det opp!

Lykkebobler Brut Nature kommer både i stor og liten flaske, den lille til 90 kroner er både et godt kjøp og fin å fylle i et påskeegg. Vinen har en spennende aroma i starten, den lukter nesten litt tyggis! Så kommer eple, sitrus og pærearomaene frem og gir hint om en spennende vin, samt et fint kjekspreg. Den er ung, syrebalansert, tørr og frisk. Godt preg av eple, urter og litt eukalyptus, sitter godt og tørt. En litt annerledes kvalitetscava som gjør seg godt både alene og til tapas!

Riesling to go ble jeg imponert over i fjor, og årets utgave var heller ikke dum! Dette var Norges første vin på aluminiumsboks med pantemerking i fulldistribusjon via Vinmonopolet. Innholdet i boksen er som navnet tilsier Riesling med druer fra flotte Rheinhessen. Det er en ung og saftig Riesling med preg av sitrus og eple med hint av blomst og steinfrukt. Super vin på boks!

Pierre Chavin Rosé 2020 kommer også i flere størrelser, så her kan man velge den størrelsen en har plass til. Den er frisk og fruktig på nesen med et fint bærpreg, rød frukt, litt florale toner og hint av urter. Den er bløt og fruktig i munnen, saftig men litt enkel, tørr og fin utgang. En helt grei vin på PET, jeg tar gjerne med meg denne på tur. God til grønnsaker og lyst kjøtt.

Prämie Grüner Veltliner 2020 har blitt populær blant mange, av god grunn! Den er frisk og fruktig på nesen, grønne og gule frukter, sitrus og urter. På smak er den saftig og fruktig, god syre, lett krydder i en rund utgang. Fine overall vin. Vi begynner virkelig å se kvalitet på PET nå altså!

Brekeriet Pink Passion er surøl med friske smaker fra pasjonsfrukt, hibiscus og sitrus. Et fruktig og deilig øl som passer godt både på fjellet og i byen.
Brekeriet Tistron er også et surøl, dette med spennende smaker av solbær og koriander, en artig kombo! Det er syrlig og friskt med fin fylde og god balanse.

Kopp og vin i ett? Wine Cup vinene fra Veneto er supre når du skal ta en pause på skitur eller i andre situasjoner du ikke gidder å ta med noe å drikke av. Fruktige og lettdrikkelige viner uten for mye sukker og til en meget god pris!

Vi må også ha brennevin, whisky er versatilt både alene og i cocktails. West Cork Black Cask kommer i en hendig størrelse og ikke minst i PET. Dette er en perfekt whisky til påske da den har deilige toner av karamell, malt, vanilje og nøtter å nesen, smaken er sødmefull uten å være søt, godt balansert og en lang og deilig ettersmak. En skikkelig kosedrikk. Prøv i Irish Coffee, i en karamell milkshake eller andre litt sødmefulle cocktails.

Gin&Tonic er en all time favoritt, og da passer det godt med 5 fine cl av Bivrost! Gin`en har et rent og friskt preg, tydelig einebærpreg, lett krydder og fruktige sitrustoner. Den er rund og behagelig, krydret med de samme tonene som i aromaen, lang ettersmak. En meget frisk og god gin!

Til slutt: to geniale ferdigcocktails! NIO Daiquiri og NIO Cosmopolitan  er produsert kun på høykvalitets råvarer i Italia, og det kjenner man på smaken. Ikke noe tull eller rare ingredienser her i gården! De er praktiske å ta med seg ut på tur å slippe å ha med 5 forskjellige brennevinsflasker, for eksempel om en skal på hytta! Eller om en rett og slett er glad i cocktails – men ikke i å lage de. Ikke for søte og veldig godt balanserte!

 

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..