To fra Musella.

Annonselenke

Musella er et Venetobasert vinhus jeg besøkte i sommer, og her er to flotte viner dere kan finne på Vinmonopolet!

Musella er en anerkjent produsent i Veneto og har levert kvalitetsvin til det norske markedet i over 15 år. Siden 2015 årgangen er de i tillegg sertifisert som biodynamisk av Demeter. Kvinnen bak vinene er Maddalena Pasqua som jobber etter et prinsipp om å bevare en klassisk og elegant stil på sine viner, noe hun også lykkes godt med!

Anbefaler å ta en tur til Musella og se hvor Monte del Drago er, det er ikke langt unna byen Verona og de har gjesterom med restaurant og basseng hvis man vil overnatte der!

Musella Bianco del Drago Garganega 2018 er en naturvin produsert på Garganega, 13.5% alkohol. Den er lett funky på nesen, tørket gul frukt, hvit steinfrukt, sitrus og urter. Den er fruktig og fyldig på smak, god syre, lang og tørr utgang. En spennende nesten-oransjevin fra en kvalitetsprodusent, meget flott til ost.
Musella Valpolicella Superiore Ripasso 2017 er som navnet tilsier en ripasso basert på Rondinella 10%, Corvina 85%, Barbera 5%, 14% alkohol og 5 gram sukker per liter. VInen har en fin og typeriktig nese med mørke bær, kirsebær, bringebær, jordsmonn og fat. Den er rund og fruktig på smak, god syre, tørr og lett strukturert utgang. En deilig naturvins-ripasso, godt balansert og smakfull.
Jeg slenger med enda et bilde fra Musella, det er ikke lett å se på bildet, men det er høyttalere som spiller klassisk musikk for vinplantene da jeg besøker de!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..