To fine påskeviner fra Spania.

Annonselenke

Spania + påske = sant. Altså, påskelam og spansk vin da. Selv om det ikke hadde vært dumt å slikket sol på en Kanariøy i påsken heller…

Montecastro 2018 er en vin produsert på 95% Tempranillo og 5% Cabernet Sauvignon, 5 md. i nye fat på fransk Allier, etterfulgt av 12 md. på brukt fransk eik, 15.5% alkohol. Den kommer fra vinhuset Bodegas Montecastro i Ribera del Duero, et ganske ungt prosjekt som lanserte sin første vin i 2015. Vinen har en konsentrert og aromatisk nese, mørke bær, skogsbær, litt jordsmonn, krydder og fat. Den er rik på smak, konsentrert, strukturert ut i en lang ettersmak. En veldig konsentrert og lett strukturert vin, varmende alkohol og godt balansert. Skikkelig kjøttvin!

Pago de los Capellanes Crianza 2019 er også fra Ribera del Duero, Pago de los Capellanes er et vinhus drevet av ekteparet Rodero-Villa (og nå datteren Estefanía Rodero Villa) som ble etablert i 1996. Dette er en ren Tempranillo, lagret i 12md. på 300l franske eikefat, deretter 6 md. på flaske. 14.5% alkohol.
Vinen har en saftig og frisk nese, mørke bær, skogsbær, litt krydder og fat. På smak er den konsentrert, god syre, leskende, fine tanniner i en utgang som sitter godt og lenge. En konsentrert og god vin, også dette en perfekt kjøttvin til påske, til lam, biff og grillmat.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..