Påskeøl!

Annonselenke

På tide å se på noen fine påskeøl!

Vi begynner med tigerpilsen…

Pressemelding:
«Tigerens år i månekalenderen. Oslo Brewing Co. benyttet anledningen til å lage en øl som videre forteller historien om byen med kallenavnet «Tigerstaden», og hevder 2022 som «Året av Oslo».
Produktet ble i utgangspunktet utviklet og presentert for de asiatiske markedene vi er aktive i – Japan, Taiwan, Singapore og Malaysia. Produktet fanget oppmerksomheten til Jenniffer Gao Ferdingen fra Huyai som jobber med partnerne sine i Kina for å bringe mer norsk øl til det kinesiske markedet. Vår første container til Kina ble sendt i Q4 2021. Neste runde produseres nå og vil bli sendt til Taiwan, Kina og Japan i løpet av de kommende ukene. Vår Tiger City pilsner er en lett og frisk pilsner med noter av honning, sitrus og kjeks. Perfekt å kombinere med lett sjømat eller noen klassiske smørbrød. «Å sette Oslo på kartet er vår misjon… vi ser dette som en fin anledning til til å fortelle historien vår og teste Kina som et nytt marked for vår merkevare.» – Dimitri Yogaratnam – CEO, Oslo Brewing Company AS Vi lanserer produktet også i Norge, og vil være i hyllene hos Norgesgruppen, Coop og i mange barer og restauranter i Oslo og omegn.»

Oslo Brewing Tiger City er en klassisk pils preget av malt, korn sitrus og urter. Den er litt mer smakfull og fin enn en klassisk pils, sitter godt til å være butikkøl.

Oslo Brewing Orange Soda Sour er det perfekte påskeølet. Frisk og fin nese med sanasol, appelsin, sitrus, malt og hint av urter. Det er fyldig og friskt, fin surhet, sitter godt. Lett og smakfullt butikkøl.

Oslo Brewing Esperanto IPA er en nyhet, glutenfritt. Klassisk nese med tropisk frukt, humle, malt og urter. Det er fyldig og fint, godt balansert, lette bittertoner i utgangen.
Oslo Brewing India Pale Ale er ny i basis. Den har en klassisk nese med humle, tropisk frukt, litt barnål, sitrus og urter. Den er frisk, fin bitterhet, noe slank men sitter godt. Lettdrikkelig og klassisk IPA.
Oslo Brewing Hygge Mandarin Belgian Wit er nok et supert øl til påske. Frisk og innbydende aroma, hvete, sitrus og urter på nesen. Den er frisk også på smak, godt balansert, fint sitruspreg, god mousse. Et forfriskende og flott øl, god kombinasjon.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..