Turvin!

Annonselenke

Turvin + påske = sant! Tenkte jeg skulle dele denne pressemeldingen og 4 viner med dere i dag!

«Vi ser en klar økning i interessen for vin i mindre og lette forpakninger. Dette gjelder både halvflasker i glass og plast, bag-in-box, aluminiums bokser og ståposer, også kalt pouch. «Convenience»-trenden spiller nok helt klart inn, det vil si at flere setter pris på små og smarte forpakninger som er lette å ta med seg på reise, på tur eller i andre sammenhenger. Samme trend ser vi når det gjelder mat, snacks og annen drikke. Nordmenn trives utendørs og mindre og lettere forpakninger er praktisk å ta med seg, enten på tur, på hytta, på sjøen eller i sekken når du skal på hengekøyetur i marka. Små formater med vin har hatt en økning på 93 000 liter og 12,8% det siste året (2021), målt mot foregående 12 måneder.

Viña Maipo-serien har noe å tilby til alle og til enhver anledning. Bag-in-box er merket miljøsmart hos Vinmonopolet, det samme er pouch og lettvektflaskene. Viña Maipo bryr seg om miljøet og forpakningene gjenspeiler dette.»

Viña Maipo ble etablert i 1948 i Maipodalen av en gruppe mennesker som har viet livet til å produsere viner med personlighet fra de beste druene og det mest moderne utstyret.
De har i dag over 4000 hektar vinmarker spredt over de viktigste dyrkingsområdene i dalen.
Maipo Valley har et gunstig middelhavsklima som påvirkes av Maipoelven som renner gjennom området. Her finner man også den lille byen Maipo med kirken som er avbildet på alle av vinprodusentens flasker.
Der samles innbyggerne en gang i året for å tilbe Jomfruen av Maipo, helgenen som beskytter vinmarkene.

Jeg anbefaler derfor disse vinene til påsketuren:

Viña Maipo Mi Pueblo Chardonnay
Fruktig og fin nese med epler, sitrus, hint av urter og gul frukt. Den er rund og mild på smak, fin syre, sitter greit. En lett og fin allrounder.
Viña Maipo Mi Pueblo Cabernet Sauvignon
Vinen har en lett og frisk nese med mørke bær, rød frukt, litt urter og krydder. Den er saftig og fruktig på smak, pent bærpreg som følger nesen. En lett og fin vin, allrounder.
Viña Maipo Mi Pueblo Rosé
Vinen har en frisk aroma av røde bær, bringebærdrops og sitrus, hint av krydder og urter. Den er ung og frisk på smak, god og fruktig med lett sødme, mineralsk utgang. Meget behagelig vin som er lett å like – lett og drikke, super i solveggen og til matretter med lyst kjøtt, salater og grønnsaker.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..