Colombier Crozes Hermitage 2020

Annonselenke

Jeg er fortsatt lei meg for at det ikke ble vær til å ta lunsj på selveste Hermitage i Rhône da jeg var der i 2018, men i år har jeg sjansen igjen… Uansett, vi ser på Colombier Crozes Hermitage 2020! (Denne ligger i basis kat. 3 og er inne på de fleste pol)


(bilde fra 2018-årgangen)

Vinen lages av Florent Viales, han produserer rød Hermitage (1,60 hektar), hvit Hermitage (0,20 hektar), hvit Crozes-Hermitage (1,40 hektar) og rød Crozes-Hermitage (13 hektar) og gården ligger i Mercurol i Tain-l’Hermitage.
Florent forteller at 2020-årgangen kunne blitt en skikkelig katastrofe, de mistet nemlig hele årsproduksjonen sin av aprikos og fersken på grunn av vårfrost! Men heldigvis så klarte de i å dra i land kvalitetsdruer på akkurat riktig tidspunkt takket være litt flaks, dyktighet og erfaring med et varierende klima.

Dette er en ren Syrah som har ligget 9 måneder på fat og 6 måneder på flaske før salg, 13.5% alkohol.
Den har en kompleks og typeriktig nese med mørke bær, skogsbær, krydder, pepper, urter, lakris og hint av fat. Den er saftig med god frukt og syre, lang og fast ettersmak. Godt konsentrert og smakfull vin. Ekte kjøttvin! Til ribbe, pinnekjøtt, rødt kjøtt og vilt.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..