Hic et Nunc har lansert en spennende musserende vin!

annonselenke

Jeg har smakt to spennende viner fra det Monferratobaserte vinhuset Hic et Nunc, en produsent beliggende i Basso Monferrato – fødestedet for Barbera og Grignolino!

Rosolenfamilien startet et spennende prosjekt i 2012, da de begynte å reorganisere og restaurere gamle vinmarker på Tenuta Ca’ Milano basert på druene Barbera, Grignolino, Freisa, Dolcetto, Cortese, og Nebbiolo. I vinter lanserte de en spennende musserende vin jeg har fått smake, en vin produsert på Barbera og Cortese, selvfølgelig på den tradisjonelle metoden. MONbullae er navnet på denne vinen som har fått 24 måneder på bunnfallet sitt og den har ikke tilsatt dosage.
Den har en frisk og fruktig nese, kompleks med epler, sitrus, nøtter og autolyse. Den er kompleks og interessant også på smak, rike frukttoner, god syre og mousse, den sitter lenge og lett strukturert. En utrolig spennende og god musserende vin, 91p.L`Omonima er en Barbera d`Asti, det er en ren Barbera som har fått 10 måneder på ståltank og 4 måneder på fat.

Frisk og fruktig nese med mørke bær, krydder, urter og fat. Den er kompleks på smak, fruktig med fin syre og struktur, lang utgang med gode bitterstoffer. En karakterrik og fin vin. 88p

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..