Billig allrounder!

Djevelvin på boks
Historien bak navnet til denne chilenske rødvinen oppsto i Santiago på slutten av 1800-tallet, grunnleggeren Don Melchor de Concha y Toro hadde stor suksess med bordeaux-vinstokkene han hadde tatt med seg til Chile, de trivdes godt og produserte utsøkt vin. Som så ofte gjennom historien og i dag så ble noen misunnelige på suksessen og begynte å stjele fra han, da fant Don Melchor på noe lurt: han satte ut et rykte om at han hadde en spesiell kjellermester, han var antageligvis djevelen selv… Før var folk mye mer overtroiske enn i dag og dette fungerte som bare det, det ble en drastisk reduksjon av stjeling. Dessverre fikk han ikke oppleve suksessen som fulgte og at Casillero del Diablo ble et eget varemerke, dette skjedde først i 1953. I dag er Viña Concha y Toro en av Chiles største vinprodusenter og selges i over 145 land. Planen til Don Melchor var med andre ord djevelsk god.

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2020: Ren og pen nese med sødmefulle mørke frukter, solbær, hint av urter og krydder. Den er fruktig på smak, bløt og rund, litt dempet syre, sitter greit med et lett urtepreg. En lettdrikkelig og god billigvin, fruktig og bløt.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..