Vårtipset: Portonic!

Annonselenke

Hei alle sammen, bare kort innom å tipser om denne godsaken nå det nærmer seg mai:

Symington Family Estates eier en rekke av de aller mest anerkjente portvinsprodusentene; Graham’s, Dow’s, Warre’s, Cockburn’s, Quinta do Vesuvio og Smith Woodhouse. De eier 2.230 hektar i Douro-dalen hvorav 1.024 hektar er beplantet med vinranker. SFE står bak hver tredje flaske med Premium Port som produseres. De sysselsetter ca. 500 mennesker, fordelt på 350 i Vila Nova de Gaia (Porto) og 150 i Douro-dalen. Symington Family Estates er medlem av Primum Familiae Vini, en sammenslutning av 12 legendariske vinfamilier fra Italia, Frankrike, Tyskland, Spania og Portugal. Under International Wine & Spirit Competition 2013 ble de tildelt «Portuguese Wine Producer of The Year» Trophy.

Cockburn’s Portonic er en ferdig blandet hvit portvin og tonic på 5.5%, en dæsj sitron og mynte. Kommer i en 250-ml. boks som passer perfekt til piknik i parken, grillfest hos naboen, i båten, sommerfester eller om du bare ønsker deg en lett drink i solveggen. Ingredienser: Hvit portvin, tonic, sitron og mynte.

Frisk aroma av sødmefull sitrusfrukt med innslag av mynte og krydder. Lett perlende, sødmefull med smak av sitron, honning og kinin. Bitter og avrundet finish som balanserer sødmen.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..