To ferdig-sangria.

En liten post med et Sangriatips i dag! Portugisiske Casal Garcia White Sangria og Casal Garcia Sangria er to aromatiserte viner som er supre nå på våren og forsommeren, du bare fyller et glass (eventuelt en bolle) med frukt og isbiter og voila! Du har sangria!

Vinene er lagd på tradisjonell portugisisk oppskrift og har 8% alkohol.

Den røde smaker mer «rødt», godt krydder, kanel, røde bær… Mens den hvite er mer sitrus og tropisk frukt-aktig! Den hvite har også litt mindre sukker og er ikke overveldende søt til å være en ferdigvariant. Husk at man kan tilsette både brennevin for å få drinken sterkere, eller toppe glasset med Farris for å få den svakere.

Passer like godt til jentefesten og vårsamling, som til sommerbryllup og 70-årslag!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..