Nye årganger og en nyhet.

Annonselenke

I dag ser vi på noen gode gamle travere i nye årganger, samt en rosa nyhet!

Matua Marlborough Chardonnay 2020: Vinen har gule frukter på nesen, modne epler, sitrus, hint av gress, noe fat og tydelig terroir. Den er rund med god syre, en spesiell karakter, noe fatpreg i en ganske lang utgang. Verd prisen og vel så det og absolutt en spennende New Zealander å smake.

Matua Rosé 2021: Den har en frisk og fruktig aroma, litt freshere enn i fjor, fint preg av røde bær, urter og sitrus. Frisk og fruktig også på smak, god balanse og fin syre, god lengde med urter og sitrus. Ny og enda bedre årgang, en fruktdrevet og fin vin, godt kjøp til sommermaten!

Wynns Coonawarra Chardonnay 2020 er en ren Chardonnay på 13.5%. Ren og pen nese med fruktige gule epler, sitrus, hint av urter. Den er rund og fruktig på smak, fin syre, lett bitt i utgangen. En fyldig og fin Chardonnay med balansert sødme, meget godt kjøp.

Wynns Coonawarra Shiraz 2020 er en ren Shiraz, ligget 13 måneder på fat og har 14.4% alkohol. Fruktig nese med mørke bær, skogsbær, lett krydder- og fatpreg, vanilje og sjokolade. Den er fruktig på smak, rund og fyldig, god syre og fin tanninstruktur, sitter godt. En smakfull og god vin, litt mer konsentrert enn forrige årgang, mye vin for pengene!

19 Crimes Rosé er en nyhet, her har de skaffet druene (10% Bobal, 90% Garnacha) fra Spania. Bærpreget nese, røde og mørke bær, florale toner, hint av krydder. Den er ganske smakfull, rund, fint krydret, og god syre. En helt grei rosè til prisen, tørr og matvennlig sommervin.

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..