Dette drikker du 17. mai!

Annonselenke

Her er årets 17.mai tips! (Legg merke til den lille flasken, perfekt i veska på nasjonaldagen)

Andrè Delorme gjorde noe så sjelden som å etablere vinhuset sitt i 1942, midt under andre verdenskrig, da han kom skadet hjem fra fronten. Navnet ble fort synonymt med kvalitetsvin.
Sønnen til Andrè tok etter hvert over firmaet og fortsatte driften, i 2005 tok Eric Piffaut fra Veuve Ambal over og oppgraderte både utstyret og metodene for utvikle vinen enda et steg i positiv retning.
I dag samarbeider Delorme med Domaine de la Vigne au Roy og Domaine Les Vignes de l’Ange og har derfor et enormt utvalg druer.

Hvert år pynter disse seg til 17. mai, noe som gjør de perfekt til festbordet. Også hjelper det på at de i tillegg er meget god kjøp da…

Delorme Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut 2020: Den har en aroma med røde bær, eple og sitrus, noe kjeks og mineralske hint. Fruktig på smak med røde bær og sitrus, hint av kjeks og mineraler, sitter godt i munnen.

Delorme Crémant de Bourgogne Rosé Brut: har en aroma preget av røde bær og frukt, eple og sitrus, hint av brødbakst. Den er saftig og kremet på smak, følger nesen med god syre og et hint av brøddeig i ettersmaken.

Delorme Crémant de Bourgogne Brut: Den frisk og fruktig på nesen, epler, sitrus, hint av røde bær og bakst. Den er fruktig også på smak, godt sødmebalansert med fin syre, tørr utgang. En flott liten godbit av en Crèmant, godt kjøp!

(Jaillance Crémant de Bordeaux Heritage Brut var dessverre korket, så den kan jeg ikke uttale meg om før jeg evt. får smakt den.)

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..