Fire fine rosa.

Annonselenke

Det er mai, vi vil ha bobler og rosa vin!

Vi begynner i Spania med Pedregosa Petit Cuvée Rosé Brut Nature 2019!
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes.
På gården hvor familien også bor, er det stort mangfold av dyreliv som bidrar til et naturlig og balansert jordbruk. I dag er det de to sønnene i huset som driver vineriet. Ruben Pedregosa Castelo er vinmaker.
Den er fruktig på nesen med røde bær og frukter, hint av urter, krydder og mineraler. På smak er den også fruktig, god syre, rund utgang med hint av mineraler. En fruktig og matvennlig Cava, godt kjøp.

Camp Prosecco Rosé Brut: Fruktig nese med røde og mørke bær, florale toner, sitrus. Den er fruktig på smak, sødmebalansert, frisk utgang. Helt grei vin til prisen.
André Brunel CDR Côtes du Rhône Rosé er en Syrah / Grenache blend.
André Brunel er av de største navenene i Rhône-dalen, i Frankrikes mest historiske appellasjon, Châteauneuf-du-Pape.
Her har familien Brunel holdt til siden 1700-tallet, og gården Les Cailloux teller nå 40 hektar vinmark med gamle vinstokker Grenache, Syrah og Mourvedre.
André Brunel har også en svært kvalitetsorientert negociantbusiness basert på langtidskontrakter med lokale, små familiehus som bidrar sterkt til den høye kvaliteten på de rimelige vinene i porteføljen.
Fruktig og floral nese, røde bær og frukter, hint av urter på nesen. Den er fruktig også på smak, fin syre, litt enkel og kort utgang.
Laroche Rosé La Chevalière 2021 er en rosèvin fra Domaine Larcohe, et vinhus mange kanskje forbinder med Chablis. Denne vinen er derimot fra en av vinmarkene/vinhusene deres i Languedoc (Pays d`Oc) Mas La Chevalière! Fersk og fruktig nese, røde bær, sitrus og florale toner. Fruktig smak, fersk frukt, god syre, tørr utgang. God billig-rosè.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..