Premium gin og nyhet fra Brennevinsgrova.

Annonselenke

I dag ser vi på en  Premium gin og en nyhet fra det norske destilleriet Brennevinsgrova!

Brennevinsgrova Premium Gin kom i fjor, den er produsert på Einebær, korianderfrø, sitrusfrukt, lavendel, kardemomme, kvann, orrisrot, pink pepper, ingefær, muskanøtt og kassiakanel. Den er utrolig spennende på nesen, eksotisk krydret, einebær, sitrus. Den er krydret også på smak, kompleks, fint preg av sitrus og einebær, lang og konsentrert utgang. En meget spennende og rik gin.
Brennevinsgrova Flower Garden Gin er rykende fersk! Den er produsert på einebær, blåbær, ripsbær, korianderfrø, lavendel, roseblad, rognebær, kamille, solbær, nesle, mandarin, appelsin, sitron og krydder og fargen kommer fra blåbærene. Den har en kompleks aroma av frukt og bær, einebær, florale toner og krydder. På smak er den tørr og konsentrert, følger nesen med et komplekst preg, lang ettersmak. En meget vellykket og smakfull gin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..