Tre fine sommerviner fra Loire!

Annonselenke

Når du skal se etter miljøvennlige friske og fine viner til sommeren så kan du trygt se til Loire og Henri Bourgeois!

Dette lille familiedrevne vinhuset startet med spede 2 hektar i 1935. I dag kan de ikke kalles små lenger, de har 70 hektar: 64 i Sancerre og 6 Pouilly-Fumè. Pluss et vinhus på New Zealand!
Det ligger i landsbyen Chavignol i Loire, og ble nybygget i år 2000, med splitter moderne utstyr for miljøvennlig vinproduksjon.

Henri Bourgeois Petit Bourgeois Sauvignon 2021: Frisk og fruktig nese, epler, sitrus, florale toner og hint av urter. Den er fruktig og frisk også på smak, syrefrisk, tørr og lett mineralsk utgang. Tørr og fin hvitvin som er flott til vegetar og salater.
Henri Bourgeois Sancerre Les Baronnes Rosé 2021: Røde frukter og bær på nesen, florale toner, hint av urter, aromatisk. Den er fruktig også på smak, god syre, fin fylde ut i en lang utgang med et lett mineralsk preg. En fruktig og fyldig rosè med karakter.
Henri Bourgeois Sancerre Grande Réserve 2020: Aromatisk og konsentrert nese, epler, florale toner, sitrus, urter, hint av gress. Den er konsentrert på smak, fruktig og fyldig, fin syre, lett bitterhet i utgangen. En fruktig og smakfull vin, meget godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..