Vi bobler over i mailykke!

Annonselenke

..med bobler på flaske så klart! Masse nyheter å sjekke ut:

Vi begynner i Norge med cideren Askheimer Nordic Apple! Den er produsert på vann, epler, bringebær og Champagnegjær. 10% alkohol, og med en metode som heter cyser – noe som gir en blanding mellom cider og mjød! Den har en konsentrert og innbydende nese med flere lag av eplearomaer, røde bær og sitrus. På smak er den tørr, rik på smak, fruktig med en lang utgang. En meget god epledrikk av høy kvalitet, godt kjøp. Flott til ost.

Primavera Baga Reserve Brut 2019 er en portugisisk musserende vin produsert på druen Baga. 12.5% alkohol. Den har en nese av mørke bær, krydder, sitrus og urter. På smak er den lett urtepreget, saftig, litt rustikk, sitter godt. Ikke helt balansert, men ok for prisen.
Jaffelin Crémant de Bourgogne Blanc de Blanc Extra Brut er en Crèmant fra Burgund, basert på 100% Chardonnay. Den har en elegant og mineralsk nese, epler, hvit steinfrukt, sitrus og kjeks. Den er konsentrert på smak, syrefrisk, god mousse og sitter lenge i munnen med et lett krydderpreg. En utrolig smakfull og deilig Crèmant, meget godt kjøp – må smakes!
Fra Nahe i Tyskland finner vi Korrell Riesling Brut. 12 gram sukker per liter og 11% alkohol. Den har en frisk og fruktig nese med epler, hvit steinfrukt, florale toner og hint av mineraler. Fruktig også på smak, god mousse, balansert syrebalanse og en frisk utgang. En fin tysk musserende, fruktig med mange lag. Godt kjøp.
Korrell Riesling Feinherb 2021 kommer fra samme vinhus. Den har en aroma av modne epler, sitrus, florale toner og mineraler. Den er sødmefull på smak, meget godt syrebalansert, elegant utgang. En fin og godt balansert Feinherb som passer godt til sterk og krydret mat.
Famille Bougrier Sauvignon Blanc Val de Loire 2021: Fersk og fruktig nese, urter, sitrus, hint av gress. Fruktig og rund på smak, grei syre ut i en tørr ettersmak.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..